Light and magic pop (In Danish)

Saybia spiller luftig og volumiøs pop med smægtende vokaler og henførte stryger og keyboardflader. Bandet, der stammer fra Nyborg, har i flere år huseret på den danske og europæiske undergrundsscene. De spillede på minifestivalen Venue i ’99, og i år 2000 vandt de en konkurrence på MTV og fik vist deres video til sangen Just A Dream på kanalen. Bandets karismatiske forsanger Sørens Huss bærer melodierne frem både på CD og live, hvor Saybias intensitet er umiskendelig. Med referencer både til 70’ernes symfoniske rock og til 90’ernes britpop er Saybia bestemt et alsidigt og talentfuldt bekendtskab på dette års Campingscene.

Author

Roskilde Festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s