Popular pop rock melancholies (In Danish)

Saybia er en af årets danske succeshistorier. Allerede før deres debutudgivelse The Second You Sleep havde de opnået stjernestatus igennem de æterbårne radiobølger. Albummet strøg direkte ind som nummer 1 på salgslisten, hvilket ikke er set før for et debutband, og snart blev de fem drenge hverdag på MTV. Saybia er da også på alle måder det ukomplicerede rockorkester, der ubesværet griber den store melodi og kan fastholde den iørefaldende sang. Ikke helt tilfældigt er Saybia blevet sammenlignet med Travis og Coldplay, fordi deres sange besidder den ubesmittede spilleglæde og melankoliens små skarpe stik. Efter at have turneret landet tyndt foråret igennem, er Saybia på Roskilde klar til den store fællessang.

Author

Roskilde Festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s