Saybia nominated for a MTV-award (In Danish)

“The Second You Sleep” ligger i hot-rotation

Danske Saybia har virkelig fået vind i sejlene på MTV. For det første ligger den nye og internationale video til “The Second You Sleep” i hot-rotation på MTV Nordic, hvilket vil sige, at successinglen bliver spillet 25 gange om ugen.

For det andet er selvsamme nummer blevet stemt direkte ind som nummer 1 på MTV’s egen nordiske videohitliste “Up North”.

For det tredje er Saybia nomineret ved MTV Europe Music Awards i kategorien “Best Nordic Act”.

Når showet løber af stabelen d. 14. november i Barcelona, skal Saybia i hård konkurrence med norske Röyksopp, finske The Crash og de to svenske bands The Hives og Kent, som også er nominerede i samme kategori.

Hvis man skulle have lyst til at vende nederlaget fra det svidende Melodi Grand Prix og igen hive dannebrogsflaget frem med stolthed, kan man selv give sin stemme til Saybia på mtve.com. Her kan man kan selvfølgelig også stemme på mange andre artister i de i alt 17 kategorier. Selve showet bliver sendt på MTV fra kl. 21:00-00:00 torsdag d. 14. november.

Author

Anne Winther (GAFFA)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s