Newsletter from Skandinavian – Saybias booking agency (In Danish)

2 priser på P3 & 2 koncerter i det nye år – Saybia kommer til København & Århus

Saybia modtog 2 priser da P3 uddelte statuetter i sidste uge. De fik prisen som “Årets P3-Kunstner” og så vandt de for “Årets Lytterhit”.

Det var en ganske særlig oplevelse for bandet at deltage i festlighederne, da det var til selvsamme prisuddeling, at det hele begyndte at tage fart året før. I 2001 vandt Saybia hovedprisen og efterfølgende gik alt amok. De vandt priser i Gaffa og til Danish Music Awards. De spillede over 60 koncerter og solgte over 110.000 albums i løbet af det efterfølgende år.

Lige nu arbejder bandet i Europa. De har netop spillet udsolgte koncerter i Østrig og Schweiz og i den kommende tid gælder det Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Bandet er så småt ved at begynde at tænke på nyt album og de præsenterede faktisk to nye sange LIVE til P3-prisen. To sange man også vil kunne høre til de to store koncerter det bliver til i Danmark i foråret 2003. Saybia spiller i Ridehuset i Århus d. 10. april, på Magasinet i Odense d. 11 april og i KB-Hallen i København d. 12. april.

Author

Skandinavian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s