Album review of Live EP (Danish)

Et forvandlet Saybia

I snart halvandet år har Saybia domineret den danske rockscene med skæringerne fra sidste års »The Second You Sleep«. Et melodisk album, der uden at byde på prangende nyt, var behageligt at lytte til for poplytteren med hang til følsom rock.

På nærværende »live ep« optaget i Holland, som efterhånden er ved at blive Saybias andet hjemland, møder man igennem godt 40 minutter et band, der er på rette vej til at blive et egentligt rockband. Underforstået, at deres sange efter langt over 100 koncerter har fået mere krop, kant og ikke mindst nerve. Hvilket også gælder den nye komposition »apart«. Men bedst er nu alligevel mødet med forsanger Søren Huus, hvis i forvejen fantastiske stemme her folder sig ud på højeste internationale niveau.

Rating

4 out of 6

Author

Thomas Søie Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s