Album review of These Are The Days

Harder and cooler

Saybia continues the lines with big emotional embarrassments (”I Surrender”) and melancholic rock on the bands second studio album, witch again pulls on British pop/rock. But we also see a new dimension with a little tougher and more American rock toughness like on “Flags”. Producer Tchad Blake have without a doubt helped in this direction.

“These Are The Days” oozes of musical of surplus I songs like “We ALMOST Made It” and “Bend The Rules”. It’s possible to sense Saybia in a musical and inner development, and perhaps the band next time completely goes from the fine feeling-rock and bee eminent.

Rating

4 out of 6

Author

Benjamin Krasnik

Original Danish version
Hårdere og sejere

Saybia fortsætter linjen med store følelsesladede armbevægelser (“I Surrender”) og melankolsk rock på bandets andet studiealbum, der igen trækker på britisk pop/rock. Men vi ser også en ny dimension med en lidt hårdere og mere amerikansk rocket sejhed som på ’Flags”. Producer Tchad Blake har uden tvivl hjulpet i denne retning.

“These Are The Days” emmer af musikalsk overskud i sange som “We Almost Made It” og “Bend The Rules”. Man kan fornemme Saybia i en musikalsk og indre udvikling, og måske næste gang kan bandet fjerne sig helt fra den fine følerock og blive ligefrem eminente.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s