With Saybia in the studio – part 2 (in Danish)

Rare vibrationer
Vi er kommet godt i gang, og har efterhånden fundet os godt til rette i de rare omgivelser. Både i og udenfor studiet. Visby er en by med ca. 20.000 indbyggere. Den indre by er omgivet af en næsten intakt bymur fra middelalderen, og byen inden for denne mur er en velbevaret middelalderby, uden nyt hi-tech byggeri, busser og larmende trafik. Her hersker en enestående og beroligende stemning man ikke finder mange steder. I det hele taget finder man ikke noget der ligner disse omgivelser mange steder. Uden for bymuren finder man nybyggeri og indkøbscentre, burgerrestauranter osv.

I studiet
Indspilningerne er også kommet godt i gang. Vi har brugt de første par uger på at falde til, og finde ind i en slags arbejds-rytme. Et nummer ad gangen. Der ligger 20 numre i en stor blandet bunke som vi hiver ned et ad gangen, og arbejder med at finde ind til kernen af.
Vi har på nuværende tidspunkt ca. fire grundspor nede, og jeg har haft gjort brug af begge trommesæt. To numre på Ludwig-sættet, et nummer på Ludwig-sættet med Slingerland-stortrommen, og det sidste på Slingerland-sættet alene.

Lilletrommebøvl…
Jeg har haft en del bøvl med at stemme mine lilletrommer. Måske fordi den ene er blevet tabt på jorden så reifen er slået skæv, og den anden har været pakket op og ned og ud og ind ca. et par hundrede gange de sidste par år. De skulle nok have haft et tjek inden vi tog herop…!
Men man bliver klog af skade, så i morgen sætter jeg mig ombord på færgen, og tager til Stockholm og får dem tjekket efter. Jeg ved der er fristelser at finde i Stockholm, så jeg er lidt spændt på hvad jeg har med den anden vej…

Måske mere om det næste gang…

Author

Palle Sørensen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s