With Saybia in the studio – part 3 (in Danish)

Så er vi tilbage med et nyt afsnit – eller udsnit – af begivenhederne på den i øjeblikket vindblæste ø i Østersøen.

Tur til Stockholm
Udflugten til Stockholm blev jeg nødt til at udskyde en uge. Tanken var at tage afsted i bil og færge i tilfælde af jeg skulle have noget tungt med tilbage. Men de lunefulde Svenskere havde åbenbart besluttet at indstille færgesejladsen lige nøjagtig i denne uge.

En uge senere satte jeg mig på et propelfly sammen med Søren, de to problematiske lilletrommer og en sur stewardesse, der kiggede ondt på mig. Jeg fik dem fikset, og faldt over en Slingerland Blue Sparkle lilletromme i træ og en Ludwig i aluminium. Slingerland-trommen er af træ, og har en tør, varm, fed lyd. Den lyder meget karakteristisk. Meget vintage. Den måler 14×5.5″ og er fra midt i 60’erne engang. Aluminium-trommen er ligeledes 14×5.5″, men mere aggressiv i lyden og lyder som en mellemting af træ og metal. Også denne er fra midt i 60’erne. Jeg har ikke brugt den til noget endnu, men jeg kunne forestille mig at den ville klæde et uptempo rockbeat godt.

Arbejdet
Vi er kommet ind i et godt flow arbejdsmæssigt. En arbejdsdag i studiet er mellem 12 og 15 timer, så der kommer noget fra hånden. Der begynder at tegne sig et billede, og man går hjem med en god og tilfreds fornemmelse i kroppen, og sover godt om natten.

Jeg vil undlade at komme så meget ind på musikken i sig selv, og hvilken udvikling der er sket siden vi lavede en plade sidst, for to et halvt år siden. Det vil jeg overlade den enkelte lytter selv at bedømme det færdige resultat til den tid…

Alt for nu…

Author

Palle Sørensen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s