With Saybia in the studio – part 4 (in Danish)

Så er vi tilbage med det sidste kapitel.

Tiden går
Bedst som man næsten føler man har bosat sig her, er det snart tid til at rykke rødderne op og drage tilbage til Danmark, og den virkelige verden. Forude venter mixning af pladen, sammensætning af pladen, mastering, cover, foråret, sommeren, og release af det endelige resultat. Det kribler lidt i maven, når man tænker på at det vi har gået heroppe og haft helt aldeles for os selv, på et tidspunkt skal søsættes, med alt hvad det indebærer. Men det er en godartet kriblen, for en stor del af det som det indebærer er, at vi skal ud og spille på en masse scener og trykke den af med et nyt repertoire, og det er fa´me fedt! Her og nu

Det føles stadigvæk som om det er langt ude i fremtiden, og lige nu er vi jo stadigvæk her, i gang med indspilningerne. Vi har nu kun ti dage tilbage, og på en måde føles det som om vi kom i sidste uge, og på en anden måde som om vi har været her et år.

Men man kan nå meget på ti dage, og der er blevet jammet en del nye ideer op, så der er masser af nyt musik at fordybe sig i og drømme væk til. Så glemmer man hvor mange dage der mon er i en uge, hvad dato det mon er, og hvad klokken mon er blevet. Så kan tiden løbe hvorhen den vil…

Om trommerne…
De to lilletrommer jeg fandt i Stockholm holder perfekt. Slingerland træ-trommen er blevet brugt til alt hvad der er blevet indspillet siden, indtil i dag, d. 2. marts, hvor alu-trommen endelig skulle komme til sin ret. Den er sprød og varm, og er ”frisk” i lyden.

Hvis man skulle give den en smag, skulle den nok smage lidt af frisk, skyllet salat… Det er faktisk de hotteste nyheder omkring selve trommedelen, for i virkeligheden har der ikke været nogen problemer ud over dem der var med lilletrommerne i begyndelsen af opholdet, og det lille problem blev løst ved at drage til Stockholm og finde de rigtige trommer, der havde den lyd jeg forsøgte at pace ud af de andre…

Author

Palle Sørensen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s