Album review of These Are The Days

The cliché about the second album is hard to make, have to be a reality for Saybia! Still it doesn’t seem to bother them. “These Are The Days” seems like a album where the five Danish guys definite have found their own style. Are you expecting ballades, you’ll will be disappointed, but if you seek the real Saybia, you’ll be smiling months ahead. I’m still smiling.

Rating

5 out of 6

Author

Vi Unge

Original Danish version

Klichéen om at andet album altid er svært, må være en realitet i Saybias tilfælde! Men de lader sig tilsyneladende ikke mærke af det! På ”These are the days” tyder det nemlig på, at de fem danske fyre for alvor har fundet deres helt egen stil! Hvis du forventer en masse ballade-hits, bliver du skuffet. Men venter du en omgang ægte Saybia, så vil du smile i mange måneder frem! Jeg smiler endnu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s