Newsletter from Skandinavian

Saybia in gear again – heads course against even more success
After an eventful autumn, its now time for the 5 guys to hold a Christmas holiday at their respective families. Søren, Sebasian, Jeppe, Jess and Palle all got snapshots from the first 4 months of the lifecycle of “These Are The Days” in n the luggage.

A 1st place on the album-hit chart in the release-week, barely 40.000 sold copies In Denmark, many sold-out concerts in Europe, a enormous radio-hit with the single “I Surrender”, praising words from the critics and many other success experiences.

Its now time to breathe out and recharge for a short moment. New experiences awaits after New-Year: 7 months tour in most of Europe with solid detours to the other side of the World, which expect to top with a lot of festival-gigs. The first published Danish dates can be found in the concert-calendar.

Author

Skandinavian

Original Danish version

Saybia i gear igen – sætter kurs mod endnu mere succes
Efter et begivenhedsrigt efterår er det blevet tid for de fem Saybia-medlemmer at søge julefred i deres respektive familiers lune arne. Med sig i bagagen har Søren, Sebastian, Jeppe, Jess og Palle snapshots fra de første fire måneder af livscyklusen for albummet ”These Are The Days”.

En førsteplads på albumhitlisten i udgivelsesugen, knap 40.000 solgte albums i Danmark, stribevis af udsolgte koncerter rundt i Europa, et bragende stort radiohit med singlen ”I Surrender”, rosende gloser fra anmelderne og mange andre succesoplevelser.

Nu er det blevet tid til at ånde ud og lade op for en kort bemærkning. Efter nytår venter nye oplevelser for Saybia: 7 måneders tour i det meste af Europa med solide afstikkere til den anden side af jorden, som ventes at kulminere i et væld af festivaljobs. De første offentliggjorte danske datoer findes i koncertkalenderen her på siden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s