Noble metal to Saybia (in Danish)

”These Are The Days” runder ved årsskiftet 40.000 solgte eksemplarer

Saybia kunne fejre nytår med et samlet salg på over 40.000 eksemplarer af ”These Are The Days”, og det udløser vanen tro platin.

Til foråret udsender Saybia den nye single ”Bend The Rules”, og en turné i bl.a. Norge, Danmark, Holland, Italien, Japan bliver det også til for det fynske orkester, der har ry for at sælge alle deres koncertbilletter i forsalg. I forbindelse med disse koncerter bliver der formentlig mulighed for at høre helt nye sange, for Saybia går nemlig i den kommende uge i studiet for at indspille nyt materiale.

Allerede den 14. januar spiller Saybia live i forbindelse med den DR2-transmitterede event P3 Guld. Her vil bandet – ifølge en netop udsendt pressemeddelelse – spille en energisk version af ”Brilliant Sky”, som er første single fra ”These Are The Days”. Saybia er nomineret i kategorien “Årets kunstner”.

Author

Thomas Borre (GAFFA)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s