Saybia in a big international support-show (in Danish)

Den 11. juni skal Saybia optræde ved kæmpe støttekoncert til fordel for global oplysning om AIDS, og bandet må derfor aflyse deres optræden på Rock Under Broen.

Saybia er som eneste danske band blevet inviteret med til Concerts 46664 i Tromsø, Norge. Concerts 46664 er en non-profit kampagne til fordel for globale oplysning om HIV og AIDS, og den er ivæksat af Nelson Mandela Foundation.

Saybia vil til begivenheden skulle spille sammen med flere internationale stjerner, hvis navne dog endnu ikke er kendt.

Det er forventet, at begivenheden vil samle flere millioner TV-seere rundt om i verden. Det første arrangement i Sydafrika i 2003 blev hørt eller set af mere end 2 milliarder mennesker.

Saybia har takket ja til invitationen, selvom det betyder at bandet må aflyse deres planlagte optræden på Rock Under Broen.

”Vi er overordentlig glade for vores danske fans og for den opbakning, vi har mødt under vores koncerter herhjemme. Ikke mindst i forbindelse med den netop overståede turne i Danmark”, siger forsanger Søren Huss på vegne af Saybia. ”Det har derfor været svært at træffe beslutningen om at medvirke til Concerts 46664, da dette har betydet en aflysning af koncerten på Rock Under Broen samme dato. Men vi er beærede over invitationen og glade for at kunne være med til at støtte dette vigtige og gode formål – det kunne vi ikke sige nej tak til”, lyder det fra Søren Huss.

Author

Michael Jensen (GAFFA)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s