Saybia and Nephew collected 400.000 (in Danish)

Støttekoncert til Læger Uden Grænser gav godt resultat
I aftes var der støttekoncert til fordel for Læger uden Grænser i Vega i København, hvor Saybia (billedet) og Nephew på eget initiativ gav to fuldlængde-koncerter i i alt tre timer til det gode formål. De spillede for en fyldt sal – og til stor begejstring ifølge GAFFA.dk’s anmelder. Det blev i alt til et overskud til Læger uden Grænser på omkring 400.000 kr.

Støttekoncerten har ifølge Læger uden Grænser stor værdi for organisationen, fordi overskuddet går til organisationens generelle arbejde. Det vil sige, at pengene kan bruges i de konflikter og katastrofer, der ikke når avisernes forsider. Læger uden Grænser arbejder i mere end 70 lande og ofte i områder, hvor andre organisationer ikke er til stede.

Formanden for Læger Uden Grænser, Søren Brix Christensen udtaler:
– Det har været fantastisk at opleve den opbakning og støtte vi har
fået fra alle sider i forbindelse med denne koncert. Det er dejligt, at så mange folk har givet os noget af det mest værdifulde de har – nemlig deres tid. Fordi så mange har arbejdet gratis, bliver pengene ikke spist op af udgifter, men går direkte ud til felten, hvor vi kan videreføre vores arbejde for, at folk ikke dør af simple sygdomme.

Læger uden Grænser takker Saybia, Nephew og deres crew, samt alle på Vega, DKBMotor, Billetlugen, Skandinavian, Pilgrim og Lauritz.com for at arbejde gratis, så overskuddet af koncerten blev så stort som muligt.

Allerede på søndag den 18. december medvirker Saybia igen i en støttekoncert, denne gang i Cirkusbygningen i København, hvor de sammen med blandt andre Outlanidish, Tue West og Anna David spiller til fordel for ofrene for jordskælvet i Pakistan.

Author

Ole Rosenstand Svidt (GAFFA)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s