Saybia has got distance to the dark (in Danish)

Glæden er kommet tæt ind på livet af Saybia, og det høres på bandets nye single
Alene titlen på Saybias nye single mere end antyder, at bandets medlemmer og navnlig forsanger Søren Huss har rykket sig rent menneskeligt forud for arbejdet med gruppens nye materiale. ”Angel” er den lyse titel på den dugfriske single, der ifølge bandet selv handler om ”at møde et menneske, der kaster lys over dit liv og sætter det i perspektiv.”

I tilfældet Søren Huss er dette menneske, der har så livsforandrende en virkning, mandens datter, der kom til verden for halvandet år siden. Med mørket på afstand, glæden tæt inde på livet og et fornyet overskud er Saybias nye musikalske bedrifter således blevet til.

Rent musikalsk er der ikke sket radikale skift, og Saybia stræber fortsat efter at kreere et melodiøst udtryk med højt til loftet. Saybia udsender deres første plade siden ”These Are The Days” fra 2004 den 27. august.

Author

Jeppe Bangsgaard (Berlingske Tidende)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s