Saybia starts a humble tour (in Danish)

Tre dage efter, at Saybia udgiver deres tredje og til dato mest modne plade, tager de hul på en mildest talt ydmyg Danmarks-turne begyndende med Musikcaféen i Århus.

Der er vist ikke nogen tvivl om, at Saybia kunne have spillet på langt større spillesteder end de forholdsvis små adresser, der lægger scene til de populære nyborgensere i landets fire største byer.

Måske er det symbolsk for bandet, der synes at have fundet sig selv efter krisen i forbindelse med deres anden plade, hvor succesen fra etteren næsten var ved at få bandet til at gå i opløsning. Nu vender de tilbage med en tredje plade, der uden sammenligning er deres mest modne og måske derfor har de brug for at finde tilbage til rødderne i de små spillesteder.

Netop Saybia var i mange et af Danmarks hårdest arbejdende orkestre med en imponerende turnéaktivitet inden det gigantiske gennembrud kom med ’The Second You Sleep’ i 2002.

Nu er situationen mildest talt en anden, men spillestederne er altså de samme, så det er en lille udvalgt flok, der i første omgang får lov til at høre et af Danmarks mest populære orkestre.

Author

Anders Reuter (Politikken)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s