Album review of Eyes On The Highway by Chilli (in Danish)

I staaaaaaaaaay to watch you fade awaaaaaay… Yep, du kan tydeligvis godt huske Saybia. Det var heller ikke peanuts, da de i 2002 udsendte “The Second You Sleep”, der sendte dem direkte ind på albumlistens førsteplads, som de første danske debutanter ever!

Full on cowboytøj og tuderock, yeah baby yeah.
Orh hvad man, hvor sejt! Kører de så stadig cowboytøj og tuderock? Oh yeah, den klynkende men meget iørefaldende rock er bestemt stadig i centrum på det nye album. De har med andre ord ikke kastet sig ud i nye vilde eksperimenter, men hallo, if it ain’t broke, don’t fix it!

Så jeg skal altså ha’ en Kleenex klar? Det ville nok være en meget god idé. Klynkeriet bliver i længden for meget for mig, men man må gi’ Søren Huss, at han har en dejlig stemme og skriver striber af hits. Det er faktisk total klassisk Saybia, så det er nok de færreste, der bliver skuffede.

Store ord… Er det en sikker vinder? Hvis du i forvejen er dedikeret fan, så klart ja. Men hvis man, som jeg, godt kunne ønske lidt mere opfindsomhed, farlighed og leg, så kan det godt være, vi må vente en plade eller to mere.

Rating

4 out of 6

Author

Nynne Hein Møller (Chilli.net)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s