Album review of Eyes On The Highway be Varden (in Norwegian)

Danske radiohits

Radiovennlig pop med dansk aksent er ikke å forakte når artistene er de forente gutta i gruppa Saybia Bandet ble stiftet så langt tilbake som i 1993, men det er først de siste årene at de hitglade danskene har fått seg et navn i Norge Musikken er av den typen som vekker assosiasjoner i retning Kurt Nilsen og andre power pop-formidlere i Kurt’ens gate Det handler om velpulserende og smådelikate arrangementer av låter der melodien står i høysetet Saybia treffer ofte langt inne på blinkskiva når det kommer til melodisk finesse og spenst Hør bare på låter som “Gypsy”, “Angel” og “On Her Behalf” Dessverre roter herrene seg også av og til ut på likegyldighetens jorde Men de finner fort retningen igjen Det de skal de ha “Eyes On The Highway” er ei gjennomført bra popplate.

Rating

4 out of 6

Author

Andreas Soltvedt (Varden.no)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s