Album review of Eyes On The Highway by Sarpsborg Arbeiderblad (in Norwegian)

Sett under ett blir låtene veldig forutsigbare

Saybia holder øya på veien og gir sitt store publikum et album nummer tre. Og de har fremdeles soundet som gjør dem til nære slektninger av a-ha og Coldplay. Musikerne gjør sine saker bra, og lydbildet er stort og mektig.

Ved nærmere gjennomlytting kan man fastslå at dette er dansk pop på det aller seigeste, med Søren Huss’ karakteristiske stemme, og ditto uttale av de engelske ordene. Tekstlig befinner vi oss midt i tristessen, med livet, døden, kjærligheten og havet som bærende tema.

Sett under ett blir låtene veldig forutsigbare, og de taper seg faktisk for hver gjennomspilling. Noen låter trekker opp. «Eyes on the Highway» er grei, og radioplage «Angel» er tett på en perfekt hitlåt, men sin fengende melodilinje og sugende refreng.

Rating

3 out of 6

Author

Annelise Fjeld Knutsen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s