Newsletter from Scandinavian

The video from Saybias 2nd single release ”On Her Behalf” is send to the TV stations this week.

The video were recorded in the autumn 2007 but were holding back, when the bands lead singer was struck by a tragedy in December last year. (Søren’s daughter Ronja were injured, but has now recovered from the accident).
The video to the song is written and directed by Vincent Hazard, the same instructor to the song “Bend The Rules” from Saybias last album. “On Her Behalf” is recorded in Paris on an old military base, which functions as a national sports college today.

“On Her Behalf” is about faith. Not religion, but faith. The fact that humans will force their own convictions onto others, without regards to the costs of life in the process. That being holy wars, a democracy at war, and all the way down to the bare basics for fatherhood. Being born with a book with blank pages in the hand. Get the possibility to make a choice and learn through the whole life, with the ability to take a stand as well as be convinced by a strangers, or a close friends vision on life”.

The band is on tour, and was last month with around 7000 audiences in the Netherlands.

The video to ”On Her Behalf” will be shown exclusive on Saybias myspace site from today, and can afterwards be seen on TV station with respect for itself. www.myspace.com/saybia

Direct link to video: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=32962776

Author

Scandinavian

Original Danish version

Videoen fra Saybias 2. single udspil ”On Her Behalf” bliver i denne uge sendt til TV Stationerne.
Videoen blev optaget i efteråret 2007, men er først tilgængelig nu, pga ulykken i december sidste år.
(Søren ´s datter, Ronja er i øvrigt kommet sig efter ulykken.)

Videoen til sangen er skrevet og instrueret af Vincent Hazard, samme instruktør til nummeret “Bend The Rules” fra Saybias forrige album. “On Her Behalf” videoen er optaget i Paris på en gammel militærbase, der i dag fungerer som et national sportsgymnasium.

“On Her Behalf” handler om tro. Ikke Religion, men tro. Det, at mennesker betvinger andre mennesker deres egen overbevisning uden hensynstagen til hvor mange eller meget liv der går tabt på vejen. Det være sig hellig krig, et demokrati i krig og ned til det helt nære, at skulle være far. Blive født med en bog med blanke sider i hånden. Få muligheden for at tage stilling og lære igennem et helt liv ved at evne, både, at kunne stå fast på sit eller lade sig overbevise af et fremmed menneske eller en nær vens syn på livet.

Saybia er i fuld gang med deres livetour, og spillede sidste måned for omkring 7000 mennesker i Holland. Se alle koncert datoerne under koncerter.

Videoen til On Her Behalf vil blive vist eksklusivt på Saybias myspace side fra idag, hvorefter den kan ses på en tv station med respekt for sig selv. www.myspace.com/saybia

Direkte link til video: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=32962776

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s