Saybia pulls the plug

Saybia starts the autumn tour October 3rd, which takes the band through the most of Europe, and then the tour ends November 6th in Pumpehuset in Copenhagen, it’s – perhaps – the end for good for Saybia.

The band has defently desided, that the tour will be the last we hear from Saybia for a while. On their homepage they write, thet the break will do the band good and give the strength to return even stronger when the time is ready.

End of Chapter 2
In the short release it says, that Chapter 1 about the Saybia adventure started 7 years ago with the record contract with EMI
We now feel we’ve reached the end of the Second Chapter in our Saybia book and that, in order to write Chapter Three, we will need to put the book away for a period of time and turn our attention to other things. In other words: This will be our last tour for a little while.

Saybia uses the opportunity to thank the many fans, that have supported the band through the first 7 years.

Author

Thorleif Ravnbak, DR

Original Danish version

3. oktober begynder Saybias efterårsturné, som tager bandet rundt i det meste af Nordeuropa, og når turnéen slutter den 6. november i Pumpehuset i København, så er det – måske – slut for altid for Saybia.

I hvert fald har bandet besluttet, at turnéen bliver det sidste vi hører fra Saybia i et stykke tid. På deres hjemmeside skriver de, at pausen vil være god for bandet og give styrke til at vende endnu stærkere tilbage når tiden er den rette.

Slut på 2. kapitel
I den kortfattede meddelse hedder det, at 1. kapitel om Saybia-eventyret startede for syv år siden med pladekontrakten med EMI.
– Vi føler, at vi har nået slutningen af 2. kapitel i vores Saybia-bog og for at kunne skrive 3. kapitel, har vi brug for at lægge bogen fra os i en periode og koncentrere os om andre ting. Mend andre ord: Dette vil være vores sidste turné i et stykke tid.

Bandet benytter lejligheden til at takke for den opbakning de har fået i de seneste syv år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s