Article with Søren Huss

søren_articleSøren Huss dreams about falling in love again
Five years sgo, SAYBIA-singer Søren Huss’ world fall into pieces. He lost his girlfriend in a car accident and was left in a chaos of emotions. How does one find happiness and light again when the one you love, suddenly is torn away? Søren way back to life is especially gone through his daughter Ronja, who miraculously survived the accident, and with the release of his second solo album, it is clear to hear, that he has found happiness again.
Read the hole interview/article in Danish:
Magazine: ALT for damerne
Author: Marie-Louise Truelsen

For fem år gik Saybia-forsangeren Søren Huss’ verden i stykker. Han mistede sin kæreste i en trafikulykke, og blev efterladt i et kaos af følelser. For hvordan finder man lykken og lyset igen, når den, man elsker, brat bliver revet væk? Søren vej tilbage til livet er især gået via datteren Ronja, som mirakuløst overlevede ulykken, og nu er han aktuel med sit andet soloalbum, hvor det er tydeligt at høre, at han har fundet glæden igen.

Det var lige efter sommerferien i år. Søren Huss’ datter Ronja skulle begynde på et nyt svømmehold, og for første gang skulle hun ud i det store bassin, hvor hun ikke kunne bunde. Hun fik svømmefødder og svømmebælte på, og selvom hun havde været meget nervøs for at skulle ud på det dybe vand, smilede hun stort efter 30 sekunder. Til næste undervisningstime måtte børnene pludselig ikke have svømmebælter på – og Ronja kunne jo ikke svømme. Søren gik fuldstændig i panik, da det gik op for ham.

One response to “Article with Søren Huss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s